Work
Nieuws blog

Wij zijn Kaaps Film.
Wij maken storytelling films die mens en merk verbindt.

Mensen. Dat is waar het om draait bij Kaaps Film. Iedereen heeft een verhaal en niet één verhaal is hetzelfde. En wij? Wij brengen die verhalen in beeld. Over mensen, over merken, en waar ze voor staan. Authentiek en dichtbij. Vanuit het hart. Zo komen we tot de kern. Tot het verhaal dat mens en merk verbindt.

Wij zijn makers, en maken films voor jou en jouw bedrijf met alles wat we hebben. Open, nuchter, met respect voor elkaar en met bakken aan positieve energie. Omdat we niks lievers doen.

En jij? Wat doe jij graag? Ben je een leuk mens, werk je in een goed bedrijf of heb je een briljant reclame idee? Daar zijn we reuze benieuwd naar. Misschien kunnen we er een film van maken. Zullen we?

Werkwijze

Briefing

Wil je een film met ons maken? Je kan je briefing vrijblijvend op de mail zetten of even met ons bellen. Vaak plannen we dan een (online) kennismaking in. Samen met één van onze regisseurs en/of producers kunnen we meer inzicht krijgen in jouw vraag.

Concept

Wij schrijven concepten. Op basis van jouw briefing maken wij een interpretatie, moodboard, storyboard of treatment. Wij vertalen jouw merkverhaal naar een beeld en gesproken woord. Dit presenteren we en nemen je feedback mee tot we een dijk van een plan hebben.

Offerte

Vaak maken we een offerte op basis van het concept.
Soms wordt er al een offerte gemaakt voor de conceptfase start. Wanneer er vanuit jou al een duidelijk concept is geschreven bijvoorbeeld en er eerst een budget nodig is voor we aan de slag gaan. Je kan altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte. Als de offerte akkoord is start de pre-productie.

Pre-productie

Het concept ligt en de offerte is akkoord. Mooi! Dan start de pre-productie. We maken een planning voor de draaidagen, gaan aan de slag met het zoeken van locaties, zetten eventueel casting uit en regelen de eventuele props. Er wordt een callsheet gemaakt waarop alle informatie staat die nodig is voor de draaidag.

Shoot

Op de draaidagen zorgen wij dat alles geregeld is. We werken met een compacte crew en ons vaste, vertrouwde team. De regisseur begeleidt de draaidag. Op een monitor kan je meekijken naar alle beelden die we draaien. Input is altijd welkom. We doen het samen.

Post productie

Na de draaidagen start de post-productie. Op voorhand maken we samen een planning. Hierin nemen we altijd 2 feedback rondes mee. Als de edit op slot zit, gaan we aan de slag met grading (kleurbewerking) en audio mixage. We leveren de final video’s aan in 4K en HD.