Work
Nieuws blog

Schiphol Cargo brandmovie

We are the people of Schiphol Cargo

Wat is het verhaal achter het merk Schiphol Cargo? In de nieuwe brand video komt dit tot leven. Het zijn de mensen uit de hele keten die de community sterk maken. Samen met klant zijn we op zoek gegaan naar de vertaling van de strategie naar de kracht van de community.

Strategie vertalen naar een brand video

De nieuwe strategie moest tot leven komen. Vanuit de organisatie kwam in het research proces naar boven dat de ambitie om de cargo community te verbinden diep geworteld zit. Hierin zit de kern. De essentie van wat Schiphol Cargo onderscheidt; de intrinsieke motivatie om de community te verbinden. De mensen die, ieder vanuit hun eigen organisatie of rol, te maken hebben met de uitdagingen waar ze voor staan. Van douane en handlers, tot carriers en transporteurs en uiteraard het hele cargo team van Schiphol zelf. Zij zorgen samen dat Schiphol zo sterk is en voorop loopt in de cargo wereld. Zij zijn Schiphol Cargo. Samen. Zij staan elke ochtend op om die stap vooruit te maken. Zij hebben de drive om in dit complexe landschap verbindingen te maken. De uitdagingen aan te pakken. Om zo samen het verschil te maken.

We are the community.

De brand video is in copy en beeld opgebouwd rond het concept: “We are the community. We are the people of Schiphol Cargo. We care. We connect. Together, we are the community.” De hele keten is betrokken en samen maken zij de nieuwe brand video tot wat het is, een weergave van die unieke verbinding, trots en drive in de cargo community.

Veel dank aan Duncan van Rozenburg en Desmond Opmeer en het hele cargo team.

Meer corporate video’s

Klant:

Schiphol Cargo

Regisseur:

Eelco de Winter