Work
Nieuws blog

Wervingscampagne: beheers de techniek

Dat alle beroepsgroepen in Nederland inmiddels een tekort aan personeel hebben, blijkt al langer uit cijfers van het UWV. Om in deze war for talent als winnaar uit de strijd te komen, pakt Defensie uit met een grote wervingscampagne. Samen met Kaaps Film werden er maar liefst 8 inspiratievideo’s tegelijkertijd opgenomen. In deze wervingscampagne laten we onder andere inspiratiegebied ‘beheers de techniek’ zien:

“Dit is voor de ontdekkers, de uitvinders, de doeners Altijd nieuwsgierig naar hoe iets werkt.”

In deze film zien we de diversiteit aan mensen en werkzaamheden van de marine. Defensie laat zich zien: de mens, de mindset, het team, open en divers. Alles is gefilmd met de militairen van defensie in het veld om een zo authentiek mogelijk beeld van werken bij defensie over te brengen. We laten zien dat iedereen met een positieve mindset met zijn of haar specifieke kennis en inzet welkom is om een bijdrage te leveren en onderdeel te zijn van het team van Defensie.

Het doel is om in jaarlijks 4.200 nieuwe militairen te werven. Dit vraagt om inspiratie in de volle breedte van de vacatures die op werkenbijdefensie.nl vervuld moeten worden.

Vanuit deze opdracht hebben we i.s.m. Radancy het concept ontwikkeld voor een serie van 8 films voor 8 inspiratiegebieden. Van marinier en technicus tot arts en van F35 piloot of logistiek medewerker tot it specialist. Het beeld van de diversiteit aan mogelijkheden en de menselijke insteek van de films moet de doelgroep inspireren om de stap te zetten naar het sollicitatieproces. Geïnspireerd door deze wervingscampange voor defensie? Bekijk de rest van de serie hieronder.

Bekijk de andere inspiratiefilms

Klant:

Defensie

Reclamebureau:

Radancy

Regisseur:

Eelco de Winter

Category: