Work
Nieuws blog

Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm laten maken

Je kan een bedrijfsfilm laten maken om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij nieuwe en bestaande klanten.
Een bedrijf vertelt een verhaal, net als jij en ik. En er is er maar één met het verhaal van jouw bedrijf. En wij? Wij vertellen die verhalen in beeld. Met diepgang en van dichtbij, met positieve impact. In onze corporate video showreel zie je in één oogopslag hoe wij dat doen.

Wat is een bedrijfsfilm?

Met een bedrijfsfilm breng je jouw bedrijf, je product of dienst onder de aandacht bij je doelgroep. Met een bedrijfsvideo vertel je het verhaal van jouw bedrijf in een korte video van 1 tot 2 minuten. Een bedrijfsfilm kan voor “business to business” of voor “business to customer” ingezet worden. Wij helpen jou om je bedrijfsverhaal op te schrijven en verfilmen het op een authentieke manier die past bij jouw bedrijf en merk. Door de juiste vragen te stellen en dichtbij de mens te blijven. En door ruimte te geven aan de mensen voor én achter de camera.

Een bedrijfsfilm laten maken op z’n Rotterdams

Kaaps Film heeft alle mensen in huis die van jouw verhaal de beste bedrijfsfilm maken. Regisseurs, creatie, DOP’s, editors, coloristen en producers. Wij werken altijd met onze eigen mensen, waardoor we een continue kwaliteit kunnen garanderen. En als je wilt, nemen wij je al het werk uit handen en verzorgen we het hele traject van A tot Z. Van creatie tot interpretatie, productie, edit, nabewerking, sound en oplevering. Ook daar komt onze Rotterdamse mentaliteit naar boven. We zijn aanpakkers en gaan net zo lang door totdat het nog beter dan goed is. Wij werken het beste met vrijheid en vertrouwen. Daar worden films uit geboren die inspirerende verhalen vertellen die binnenkomen. Waarbij we niets in scène zetten. Films met nét een andere invalshoek, die doordringen tot de kern. 

Voorbeelden van bedrijfsvideo’s

Er zijn verschillende manieren waarop we voor jou een bedrijfsfilm kunnen maken. Wij maken bedrijfsfilms waarbij een voice-over de basis vormt van de film. Wij hebben copywriters in huis die als geen ander de essentie vangen en een menselijke laag aan je verhaal toevoegen. Onze copywriters schrijven teksten die leven, teksten die tot de verbeelding spreken en die raken. Zo heb je straks niet alleen een bedrijfsfilm, maar ook een sterk geschreven merkverhaal. Aan de hand van de voice-over maken we een script waarin we beschrijven welke beelden we gaan draaien. Bij Kaaps Film draait het om mensen. Daarom werken we graag met échte mensen die ook echt bij jouw bedrijf horen. Dat zorgt voor authentieke beelden.

Dit doen we al met succes en veel plezier voor klanten als Asito, Exact, AON, en Ordina.

Bedrijfsvideo voor Asito

Voor Asito schreven we een voice-over die op een beeldende manier de pay-off ‘samen & schoon’ betekenis geeft. We willen met de bedrijfsfilm laten zien dat schoonmaken veel waarde toevoegt. We filmden allemaal echte en tevreden werknemers van Asito binnen de vele verschillende segmenten waar zij werkzaam zijn.

Bedrijfsvideo voor Exact Software

Voor deze bedrijfsfilm voor Exact Software bleven we wederom dichtbij de mens: We gingen langs bij verschillende ondernemers die gebruik maken van software van Exact. Naast deze bedrijfsfilm maakten we van elke ondernemer ook een ondernemersportret die vanuit een interview vertelt wat de toegevoegde waarde van de software van Exact is voor de ondernemer.

Wat kost een bedrijfsvideo?

De kosten van een bedrijfsfilm kunnen erg verschillen afhankelijk van het concept. Je kan vrijblijvend contact opnemen met onze producers voor een indicatieve offerte.

Wil je een bedrijfsfilm laten maken?

Heb je een vraag? Wil je een bedrijfsvideo met ons maken? Heb je zin in koffie of wil je gewoon even bijkletsen? De deur staat open en de telefoon aan.