Work
Nieuws blog

Commercial laten maken

Commercial laten maken

Je kan een commercial laten maken om jouw product, dienst of identiteit als bedrijf onder de aandacht te laten brengen bij jouw publiek. Wil je dat jouw product op een echte en menselijke manier naar voren komt? Bij Kaaps Film brengen we een verhaal tot leven, voor online of voor TV. Commercials die raken en doeltreffend zijn. 

Wat is een commercial?

Grote kans dat je heel goed weet wat een commercial is. Sinds jaar en dag worden commercials ingezet om een boodschap van een bedrijf naar buiten te brengen: een nieuw product, een onderscheidende dienst of een nieuwe aanbieding. Geen verrassingen wat dat betreft. Maar een commercial hoeft niet altijd puur en alleen iets commercieels te zijn. Steeds vaker uiten bedrijven via een commercial hun identiteit of waar zij voor staan: maatschappelijke boodschappen, hun normen en waarden, of een ingenomen standpunt. Bepaalde sentimenten waar de kijker zich bij kan aansluiten. Een persoonlijke en authentieke benadering is iets dat goed werkt bij een commercial. En die insteek is precies wat we bij Kaaps Film graag doen. 

Een reclame laten maken op z’n Rotterdams

Bij Kaaps Films denken wij graag met je mee over nieuwe vormen van promotie die jouw merk of product laat onderscheiden van de rest. Misschien wil je een meeslepende commercial met een verhaal die de essentie van jouw product goed weet te vangen. Of straight to the point in een korte commercial voor online? Of wil je vertellen waar jouw bedrijf voor staat om precies het juiste publiek aan te trekken? Bij Kaaps Film hebben wij alles in huis om jouw verhaal te vertellen: van regisseurs tot DOP’s en van editors tot colorists. Dat doen we op z’n Rotterdams: eerlijk, met gevoel en met authenticiteit. Bij Kaaps Film zetten we de schouders eronder om van een visie een verhaal te maken. Commercials die doordringen tot de kern. 

Hoe doen we dat? Wij schrijven concepten en storyboards. Of onze regisseurs interpreteren het concept van een reclamebureau naar een treatment. We regelen locaties, casting en alles wat er verder bij komt kijken. Zodat we precies kunnen maken wat we hebben bedacht, wat werkt en wat raakt. 

Voorbeelden van commercials

Er zijn talloze manieren om een commercial te maken: het verhaal dat wij voor jou vertellen hangt af van de doelen en wensen die jij hebt. Daarover gaan we met je in gesprek. Dat kunnen we rechtstreeks doen met jou of via een reclamebureau. Kaaps Film maakt commercials met een persoonlijke inslag en met positieve impact. Commercials die niet ‘gemaakt’ aanvoelen, maar menselijk zijn. Dát is onze Rotterdamse signatuur. Wij staan bekend om onze toegankelijke manier van werken, waarin wij altijd aandachtig luisteren naar wat jij als bedrijf wilt en wat je aan de man wilt brengen. En uiteindelijk leveren wij commercials af die van deze tijd zijn: multi-inzetbaar op verschillende platforms, voor op TV, socials, online of voor in de bioscoop.  

Dit doen we met succes en plezier voor o.a. ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Toyota, Bol.com, Fleurop en de NS. 

Commercial voor PUUR rookvrij

Voor de ministerie van VWS maakten we eerlijke portretten en een bioscoop commercial van drie ouders die gestopt zijn met roken. Voor de productie verzorgden we de casting van de ouders die gestopt zijn en waren we verantwoordelijk voor de productie van de bioscoop commercial, online commercial en fotografie voor de poster campagne. Deze bioscoop commercial is gemaakt vanuit een documentaire invalshoek en richt zich op de menselijkheid van het willen stoppen met roken voor je kinderen.

Commercial voor Toyota

Samen met DDB Unlimited gingen we op avontuur in de Brabantse bossen. Daar brachten we de Toyota Adventure lijn in beeld met deze tv-commercial. Een commercial waarin we ons richten op avontuur en ontdekking.

Wat kost een reclame?

De kosten van een commercial kunnen erg verschillen afhankelijk van het de wensen en eisen. Je kan vrijblijvend contact opnemen met onze producers voor een indicatieve offerte.

Wil je een commercial laten maken?

Heb je een vraag? Wil je een commercial met ons maken? Heb je zin in koffie of wil je gewoon even bijkletsen? De deur staat open en de telefoon aan!