Work
Nieuws blog

Max Verstappen sport documentaire

In 2019 maakten we een korte sport documentaire met Formule 1 coureur Max Verstappen voor Exact. Door middel van een intiem en persoonlijk interview gingen we op zoek naar zijn echte persoonlijkheid. Wat drijft hem? Wat motiveert Verstappen en voor welke uitdagingen komt hij te staan? Er volgde een draaidag op het circuit in Zandvoort. Voor de beelden bleven we bewust weg van de snelle auto’s. In plaats daarvan zien we Verstappen als een gewone jongen, terug kijken naar waar hij vandaan komt en vooruitblikken naar zijn droom.

Exact & Max Verstappen
Nadat Exact eind jaren ’90 zijn vader Jos Verstappen bijstond, werd Exact in augustus 2015 de trotse partner van Max Verstappen. Destijds nog aanstormend talent bij Scuderia Toro Rosso, inmiddels wereldkampioen Formule 1 bij Red Bull Racing. Ze vonden elkaar op mentaliteit. Op het willen verleggen van grenzen door altijd iets harder te ‘pushen’. En op een voorliefde voor innovatieve technologie om doelen en ambities te realiseren.

Kaaps Film & sport documentaire
Bij Kaaps Film hebben we veel ervaring met het portretteren van topsporters. Zo maakten we ook korte sport documentaires met onder andere Olympisch Goud winnares Ireen Wüst, Chef de mission Esther Vergeer, Paralympisch kampioen Chris Vos.

Meer voor Exact

Meer sports video

Klant:

Exact

Regisseur:

Eelco de Winter